Braspanna från Espegard

Det som skiljer den trivsammaste trädgården från den tristaste är detaljerna. Buskar, blommor, möbler och belysning är det som förvandlar en gräsmatta till en plats för avkoppling. På bilden ovan en braspanna från Espegard. Ett smidigt sätt att kunna ha en levande eld på trädäcket, perfekt till att grilla eller värma en kanna kaffe som på bilden. Det är lätt att fastna i de stora penseldragen i trädgården och visst är det så att grusgångar och fruktträd också måste planeras, och planteras. Glöm för den delen inte bort ”inredningen” när du bygger din trädgård.

Lilla Täppan Trädgårdsramar

Den enklar trädgårdsramen ”Lilla Täppan Trädgårdsramar” från Ljungbergs Trädgårdar är en fantastisk detalj för även den lilla trädgården. Plantera örter i facken och vips har du en örtträdgård som inte bara levererar en smakupplevelse utan även en för ögonen.

fruktkorg

Vad sägs om en flätat fruktkorg med handtag från Linnefors Korgar. Använd för att plocka frukter, plantera i eller för att helt enkelt stå framme och vara vacker. Alla produkter i dagens artikel kommer från Landshopping, en sajt där svenska tillverkare själva kan sälja sina produkter direkt till konsument. Inte bara kan du hitta massor av fantastisk inredning och trädgårdsdekoration där, du stöder också den svenska landsbygden när du handlar.