ta en pausAtt en renovering är kräver både tid och energi är ingen nyhet. Jobb och vardag tar upp din beskärda del tid, emellan det ska man hinna lägga några timmar per dag på sitt projekt. Det är inte alltid det funkar, ibland behöver man bara en paus. Hur får man då tankarna från projektet medan man vilar upp sig?

Motion

När man tar en paus så kanske inte motion är det första man tänker på. Men faktum är att motion kan vara ett utmärkt sätt att hjälpa dig att samla tankarna! Har du mycket att tänka på, förutom renoveringen, så kan lite tid för dig själv vara precis det som behövs. Som en bonus är motion väldigt bra för sömnen!

Underhållning

Ett perfekt sätt att få tankarna på annat är att söka lite underhållning online. Varför inte ta en spelkväll? Är du sugen på lite spänning så kan du alltid testa någon av alla spelautomater som finns tillgängliga. Är du ute efter något mastigare att fördjupa dig i så finns mängder med spel på plattformar som Steam eller Origin. Fördelen med att leta spel online är att det finns något för alla smaker, och det är inte mer än några klick bort!

Kan du inte hålla tankarna borta?

Det kan ju faktiskt vara så att man är ivrig att bli klar och helt enkelt inte vill fokusera på annat. Det viktiga att komma ihåg är man trots det kan behöva någon form av paus. Ta en dag och stäm av hur projektet faktiskt går! Ligger du i fas? Har du stött på problem? Vad är ett lämpligt nästa steg? Ta din tid och se över projektet, det kan vara så att du behöver göra lite research. Det finns mänger med forum och guider online. Ta Youtube som ett exempel, där finns det nästan oändligt med steg för steg-videos som kan vara till hjälp om något skulle krångla.