Vad är väl ett hem utan digitala enheter som laptop och surfplatta? För den delen: Vad är en upptäcktsresa bland intressanta hus utan en mobiltelefon som även fungerar som kamera? Men som bekant behöver alla dina digitala enheter ström.

När du är hemma är strömförsörjning oftast inte något problem. Fast även då kan ett strömavbrott göra att du inte kan ladda dina enheter direkt från eluttaget. Då är det bra att ha minst en fulladdad power bank hemma.

Batterier när du är på resa

När du sedan är ute och reser är det ännu viktigare. Inte minst gäller det om du skall titta på och fotografera intressanta hus och trädgårdar. Då vill du säkert inte behöva fundera på om batteriet i din telefon kommer räcka till alla foton du vill ta. Lösningen är förstås att du kan bära med dig en power bank.

Du kan säkert hitta något på nätet. Välj en liten för att enkelt kunna bära den med dig, eller en större som ger mer laddning till dina digitala enheter. Eller varför inte en av vardera, för resebruk respektive för hemmabruk? Du behöver minst en power bank, men det skadar inte att ha fler, i synnerhet när du kan få tag på dem till bra pris.