På resor eller kortare utflykter för att kolla in arkitekturen på olika platser är det praktiskt att ha med sig alcogel. Du har säkert lärt dig en hel del under åren som gått gällande hygien och motverkningen av smittspridning. Du har säkert därmed även lärt dig uppskatta en riktigt bra alcogel för händerna. För det handlar inte längre bara om en enstaka användning då och då, utan nu behöver du med stor sannolikhet ett återfuktande och väldoftande alternativ.

Den bästa alcogelen på marknaden

För det första är det alltid bra att välja miljövänliga alternativ som är närproducerade, veganska och ekologiska. För det andra är det bra att välja alternativ som verkligen fungerar enligt flera EN-tester. Om de dessutom har ingrediensen väteperoxid, som visat sig vara särskilt effektivt mot virus, är det ännu bättre.

Något annat som är bra att hålla utkik efter i en alcogel, eller handsprit, är naturliga dofter som gör att du faktiskt vill använda produkten. I detta utbud finns dofterna palmarosa, fransk lavendel och bergamott som alla ger svala, rogivande och friska känslor. En alcogel måste även innehålla återfuktningsmedel så att dina händer förblir mjuka och hela även vid omfattande användning.