Börjar suget för ett fritidsboende bli för stort? Då kanske det är dags att titta på detta med sommarboende. Ni kanske redan har tittat men inte hittat något som passar er. Däremot så hittar ni flertalet platser där ni skulle kunna tänka er att bygga ett fritidshus. Köp en tomt på en plats där ni känner att ni vill vara och som ni trivs med. 

Utsikt och område är svårt att skapa utan det är något som antingen följer med den stuga som man hittat eller så letar man upp den plats som man själv tycker om. Även om det är få som har det där perfekta läget som alla drömmer om. Då kan det vara enklare att leta upp en tomt som ni kan bygga ert fritidshus på. Ta en titt här på Sorselestugan som säljer prisvärda fritidshus. Tillverkning av huset sker i egen verkstad och levereras som byggsats. Du väljer själv vilken grund som du vill att huset ska stå på, torpargrund eller gjuten platta.

Detta kan vara ett billigt första alternativ till sommarstuga och du kan med viss händighet fixa mycket själv. Det mesta ingår om du köper ett fritidshus från Sorselestugan. Det som inte ingå är bland annat takbeklädnad som går att lägga till i din beställning. Det du behöver göra är att ansöka om bygglov fån kommunen där din tomt är. När ansökan gått igenom så är det bara att börja bygga. Var noga när du bygger grunden för ditt kommande fritidshus. Alla mått finns på sajten hos Sorselestugan.